Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Prins Uurwerken en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen u en Prins Uurwerken. Prins Uurwerken behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen. U stemt er mee in dat altijd de laatste versie van de algemene voorwaarden op de overeenkomst van toepassing is. Voordat de overeenkomst wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden langs elektronische weg aan u beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zijn de algemene voorwaarden bij Prins Uurwerken in te zien en worden zij op verzoek zo spoedig mogelijk kosteloos toegezonden.

DEALCONOMY BV
Keizersgracht 560
1017 EM Amsterdam
E-mailadres: info@prinsuurwerken.nl
KvK-nummer: 69758743
Btw-nummer: NL857999771B01

PRIVACY
Het privacy beleid van Prins Uurwerken is opgezet ter bescherming van de privacy van de gebruikers van de website. Het beleid is van toepassing op al onze producten tenzij hier nadrukkelijk van wordt afgeweken. Uw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor zaken met betrekking tot Prins Uurwerken en om u de beste service te garanderen. Prins Uurwerken zal uw gegevens nooit delen met of verkopen aan een derde zonder uw toestemming. U heeft het recht uw persoonlijke gegevens op te vragen. Wanneer uw gegevens incompleet of incorrect zijn, heeft u het recht uw gegevens te laten corrigeren of te laten verwijderen.
De Prins Uurwerken website maakt geen gebruik van cookies.

Gebruiksaanwijzing
De kast van uw horloge is vervaardigd uit een hoge kwaliteit roestvrij staal. Het horlogeglas is vervaardigd van mineraalglas.

Uw horloge wordt geleverd met een nato-band of klassieke leren band.

Het uurwerk in het horloge is afkomstig van Citizen. Deze uurwerken, van Japanse afkomst, staan bekend om hun uitstekende werking en hoge kwaliteit.

De werking is eenvoudig. U trekt de kroon (draaiknop aan de rechterzijde van uw horloge) iets uit om de tijd aan te passen en drukt deze weer in om de tijd vanaf het door u gekozen moment verder te laten lopen. Mocht de batterij van uw horloge leeg zijn na verloop van jaren kunt u er gemakkelijk een nieuwe batterij in laten zetten door een willekeurige juwelier.

Probeer uw horloge niet te laten vallen of bloot te stellen aan grote schokken. Het horloge is waterdicht tot 3ATM. Dit wil zeggen dat het horloge spatwaterdicht is en niet geschikt is om mee te zwemmen. Vermijd al het contact met water zo veel mogelijk.

Levering en annuleringen
Prins Uurwerken verzendt in Nederland altijd gratis. Levering vindt plaats in samenwerking met de postdiensten en hun partners in andere landen over de hele wereld. Prins Uurwerken is aansprakelijk indien de zaken zijn beschadigd of verloren tijdens het verzenden. U moet in geval van schade of verlies binnen 14 dagen contact met de klantenservice opnemen. Als de goederen verloren gaan of beschadigd raken als u het product terugstuurt bent u zelf aansprakelijk voor schade of vermissing. In gevallen waarin u als klant van mening bent dat de levering vertraagd is op een zodanige manier dat je uw horloge niet meer wilt is het uw verantwoordelijkheid om de bestelling te annuleren en dit in overeenstemming met de voorwaarden van de verkoop te voldoen. Annulering nadat de bestelling is verzonden is niet mogelijk. In gevallen waarin de bestelling is verzonden, wordt de klant verplicht om de order te ontvangen. Annulering is pas geldig als de klant heeft bevestigd met Prins Uurwerken via email. Als een product niet meer leverbaar is heeft de klant het recht om zijn of haar geld direct terug te krijgen of een ander vergelijkbaar product te kiezen.

Bevestiging
Zodra wij uw bestelling binnen hebben zullen wij een bevestiging naar je e-mailadres sturen. Het is daarom belangrijk dat u bij het plaatsen van uw bestelling uw echte e-mail adres invoert. Bewaar deze e-mail om elk contact met de klantenservice te vergemakkelijken. De orderbevestiging (ontvangstbewijs) dient ook als een garantie van een bewijs van aankoop.

Betaling
U kunt kiezen om te betalen met een creditcard, paypal of ideal. De prijzen van de producten staan in de Prins Uurwerken web store aangegeven. Betaling vindt plaats via de online betaal service van Prins Uurwerken, welke door Mollie B.V. wordt verzorgd. Alle prijzen in de Prins Uurwerken web store zijn weergegeven in euro’s. De prijs van ieder product wordt weer gegeven inclusief verzendkosten binnen Nederland en inclusief BTW (21%). Prins Uurwerken behoudt zich het recht voor om de prijzen van de producten te wijzigen. De prijzen van de producten zullen, gedurende het plaatsen van een order, hetzelfde blijven tijdens het bestelproces. Prins Uurwerken behoudt zich het recht voor om alle bestellingen twee werkdagen vast te houden om een veilige betalingstransactie te garanderen. Om aan beide zijden van de transactie een veilige betaling te garanderen, accepteert Prins Uurwerken alleen betalingen van credit cards die geëmitteerd zijn in hetzelfde land van waaruit de bestelling wordt geplaatst. Prins Uurwerken kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor welke koersverandering dan ook of voor wisselkoersen gehanteerd door welke bank dan ook bij het wisselen van euro’s in een andere valuta.

Tarieven
Alle getoonde prijzen op Prins Uurwerken zijn inclusief 21% BTW. Niet-EU-landen zijn onderhevig aan bepaalde btw en douanerechten. BTW zal bij het uitchecken worden verminderd.

Klachten Algemene terugtrekking
Als u niet tevreden bent met uw horloge of uw horloge is beschadigd door de verzending dient u binnen 14 dagen contact met ons op te nemen over het retourneren. Contact kunt u opnemen via info@prinsuurwerken.nl. Gelieve uw ordernummer en de reden voor de klacht invullen en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen met instructies. Consumenten hebben het recht om de aankoop te annuleren binnen 14 dagen. Het recht geldt alleen in het geval dat het product en de originele verpakking kunnen worden geretourneerd in dezelfde staat als bij ontvangst. Indien de consument gebruik maak van hun recht om terug te sturen van een bestelling kan hij of zij contact opnemen met Prins Uurwerken om een adres te krijgen waar de goederen heengestuurd kunnen worden. Return verzendkosten zijn voor rekening van de consument. Als het product is beschadigd tijdens het transport, moet Prins Uurwerken binnen 14 dagen voor informatie over vergoedingen worden gecontacteerd.

Garantie
Garantie termijn: een jaar vanaf de datum van aankoop. Deze garantie geldt voor fabricagefouten op het horloge zelf (beweging, case) en horlogeband. Andere onderdelen dan de bovenstaande zijn niet gedekt door deze garantie. Tot vervanging onder deze garantie uitgevoerd, neemt u contact; info@prinsuurwerken.nl (In de e-mail moet u uw naam, adres, ordernummer en een gedetailleerde beschrijving van het probleem zijn vermeld).

Let op dat vervanging in rekening gebracht wordt in de volgende gevallen, zelfs tijdens de garantieperiode.
– Schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of onachtzaamheid
– Schade veroorzaakt door krachten van buiten, zoals het laten vallen, raken
– Schade veroorzaakt door onverantwoorde reparatie of modificatie
– Storingen of schade veroorzaakt door brand of water, of een natuurramp, zoals een aardbeving
– Esthetische veranderingen die optreden tijdens het gebruik (kleine krasjes, enz,)
– Als de garantie niet samen met het horloge wordt ingediend.

Vervangen van de batterij wordt is voor eigen rekening, zelfs tijdens de garantieperiode.
De kast, wijzerplaat, handen, glas, horlogebandje of andere delen kunnen worden vervangen door alternatieven als de originelen niet beschikbaar zijn.

Deze garantie garandeert dat u gratis vervanging kan ontvangen op grond van de wet binnen de kaders van deze algemene voorwaarden.

Persoonlijke informatie
Bij het winkelen met Prins Uurwerken slaan wij een aantal van uw gegevens om uw aankoop te voldoen. Prins Uurwerken behandelt alle persoonlijke informatie vertrouwelijk en niets wordt doorgegeven aan derden. U hebt het recht om uw gegevens op te vragen en als er iets mis is kunt u het laten veranderen of verwijderen.

Product
De foto’s kunnen verschillen, afhankelijk van de kleurinstellingen van uw computer. Alle foto’s mogen alleen worden gezien als illustraties, en garanderen niet de juiste uitstraling. Aansprakelijkheid voor gebreken Prins Uurwerken haar verantwoordelijkheid voor fouten in de levering is beperkt tot de bestaande voorwaarden van de verkoop. Prins Uurwerken draagt geen directe of indirecte verantwoordelijkheid voor vertragingen in de levering, downtime, dataverlies, meer werk of ander economisch nadeel.

Overmacht
Prins Uurwerken zijn vrijgesteld van aansprakelijkheid voor schade en andere sancties op de uitvoering van de overeenkomst verhinderd, belemmerd of vertraagd door omstandigheden buiten onze controle. Aangezien de release factor moet worden beschouwd bevatten overheidsingrijpen, nieuwe / gewijzigde wetgeving, gebrek aan staat, oorlog, brand, overstroming, arbeid verstoring, verboden, beperkingen, sabotage, slechte transport of weersomstandigheden of gebrek aan levering van leveranciers en als het bedrijf is blootgesteld aan criminele activiteiten die onze activiteiten beïnvloedt.

Eigendomsvoorbehoud
Alle producten blijven in Prins Uurwerken haar eigendom tot volledige betaling is gedaan.

Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing indien de Nederlandse wet niet in strijd is met de voorwaarden. Voor woonconsumenten, de consumentenbescherming en op afstand gesloten overeenkomsten, die ook beschermen voor de handelaar.

Keuzevrijheid
Alle pogingen tot fraude worden bij de politie gemeld en Prins Uurwerken behoudt zich het recht om de aankoop te annuleren, indien er een vermoeden is.